Skip to main content
MF SECURITY SOLUTIONS
VAGT, SIKKERHED OG OVERVÅGNING

Tyverialarm
til private og erhvervskunder


Skræddersyede løsninger på alarmsystemer til bolig- og virksomhedsejere

En pålidelig tyverialarm til den private bolig eller virksomhedslokalerne er det første skridt mod at sikre dit hus/din ejendom mod indbrud, tyveri og hærværk. Tyverialarmer angiver normalt åbning af en dør, et vindue eller opdager bevægelser via infrarøde bevægelsesdetektorer.

MF Security Solutions arbejder både med trådløse og trådfaste tyverialarmer – både små og store anlæg til konkurrencedygtige priser. Vi har hjulpet mange kunder i Ishøj, Vallensbæk, Taastrup samt resten Nordsjælland og mange andre steder.

Sådan fungerer vores tyverialarm til private

Vores tyverialarm til private og erhverv udsender en høj akustisk sirene, når den opfanger ubudne gæster. Sirenen informerer om, at tyven er blevet opdaget, og det reducerer dermed den tid, vedkommende har til at kunne stjæle dine værdier eller beskadige dit hjem.

Om du er ude eller hjemme, er du sikker på, at vi altid overvåger din ejendom. Med vores overvågede tyverialarm, vil du øjeblikkeligt blive informeret om uregelmæssigheder på lokationen. Derefter har du mulighed for at få sendt en vagt ud til stedet – eller selv overtage den videre handling.

Vi kan sørge for at installere dit alarmsystem hurtigt og effektivt, så du nemt kan komme videre med din dagligdag. Vi tilbyder vores hjemmealarm som leasing eller som eje. Vælger du at eje anlægget, er der stadig mulighed for at tilkøbe drift og vedligeholdelse.

Kontakt os i dag for et godt tilbud

Vi er ISO 9001:2015-certificerede og forsikringsgodkendt af Forsikring & Pension. Vi er derfor det helt rette valg, hvis du skal bruge en privat tyverialarm.

Ingen opgave er for svær eller omfattende for MF Security Solutions. Med vores mangeårige erfaring i sikkerhedsbranchen, kan vi lave unikke løsninger på tyverialarm til private og erhverv.

Tag kontakt i dag, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få ny tyverialarm. Du kan ringe til os eller skrive en e-mail. Du er også velkommen til at læse mere om vores udendørs videoovervågning.

VORES ALARMER & LØSNINGER TIL ERHVERV 

JA-100 er et revolutionerende trådløst system, der er designet til at beskytte alle typer af installationer.

Velegnet til både privatboliger, butikker, kontorer, lagre, værksteder osv.​

Pir-detektor designet til indendørs brug. Den aktiveres af menneskelig bevægelse (varmen fra kroppen).

Detektering kan optimeres med alternative linser JS-7904 korridor, JS 7906 kæledyr eller JS-7901 gardin. Immuniteten kan vælges til to niveauer, alarm memory funktionen er valgfri, indstillingen gør det nemt at finde den detektor, der er gået i alarm.

Betjeningspanel med LCD skærm, tastatur og indbygget PROX læser, som benyttes til at styre anlægget.

Der følger et kontrolpanel med, som dog kan udvides med op til 20 kontrolpaneler. Det muliggør styringen af alarmen ved hjælp af disse kontrolpaneler.

Pirdetektor med kamera.

Detektoren bruges til at detektere menneskelige bevægelser inde i en bygning/rum og bekræfter en alarm med et billede. Kameraet tager billeder i farve, hvis alarmen går i gang. Hvert billede bliver taget dobbelt – det første i lav opløsning (320 × 240 pixel), det andet billede bliver taget i høj opløsning (640 × 480 pixel). Kameraet er udstyret med flash, så det kan tage billeder i mørke.

Alle billederne bliver gemt på det interne mikro SD-kort, og efterfølgende bliver de sendt via F- eller J-link (det er dog muligt at se billederne i hændelsesloggen).

Billederne kan sendes fra centralen til en ekstern server, til bruger og til KC.

Kontrolpanel, der giver brugeren adgang til nemt at kunne styre del-tilkobling.

​Forbikobler med ProX læser og tastatur kan bruges til at aktivere en PG udgang og/eller starte indgangs-tid eller styre et område.

Aktivering af PG udgangen kan f.eks. bruges til at åbne en dør.

Tastaturet har optisk LED, som kan sættes op til at vise områdestatus, samt akustisk ved indgangs-tid og aktivering af en PG udgang. Den røde LED indikerer at området er tilkoblet/aktiveret PG, den grønne LED indikerer, at området er frakoblet/deaktiveret PG.

​En aktivering af magneten, udløser en alarmsituation – øjeblikkelig eller forsinket.

PROX brik bruges til at identificere og godkende brugere. Brikken kan nemt sættes i en nøglering.

Tilgængelig hvor som helst.

Takket være den internetbaserede selvbetjening via ‘JABLOTRON CLOUD’, vil du være i stand til at styre din JABLOTRON alarm overalt fra din computer, smartphone samt tablets med adgang til internette.

Du får adgang til at styre den daglige brug af alarmen.

Trådløs optisk røg-/varmedetektor. Detektoren overfører trådløst signal til centralen samtidig med, at den indbyggede sirene advarer lokalt.