Tyverialarmer

En pålidelig tyverialarm er det første skridt til at sikre din ejendom mod indbrud, tyveri og hærværk. Tyverialarmer angiver normalt åbning af en dør, et vindue eller opdager bevægelser via infrarøde bevægelsesdetektorer.

MF Security Solutions arbejder både med trådløse og trådfaste tyverialarmer, store som små anlæg.

At have en korrekt installeret tyverialarm, vil afskrække ubudne gæster med en høj akustisk sirene. Den informerer om, at de er blevet opdaget og reducerer mængden af tid, de har til at stjæle dine værdier eller beskadige din virksomhed.​

Hvad enten du er ude eller hjemme, ved du, at vi overvåger din ejendom.

Med en overvåget tyverialarm vil du øjeblikkeligt blive informeret om uregelmæssigheder, du vil have mulighed for at få sendt en vagt ud til stedet, eller selv overtage den videre handling.

Installationen af et alarmanlæg kan gøres hurtigt og effektivt med lille eller ingen effekt på din daglige forretning. MF Security Solutions kan tilbyde leasing aftaler i forbindelse med alarmanlæg. Disse pakker tilbyder en overkommelig løsning for virksomheder af alle størrelser.

Erhvervsalarm

JA-100 er et revolutionerende trådløst system designet til at beskytte alle typer af installationer. Velegnet til både privatboliger, butikker, kontorer, lagre, værksteder osv.​

Pir detektor designet til indendørs brug. Den aktiveres af menneskelig bevægelse (varmen fra kroppen). Detektering kan optimeres med alternative linser JS-7904 korridor, JS 7906 kæledyr eller JS-7901 gardin.
Immuniteten kan vælges til to niveauer, alarm memory funktionen er valgfri, indstillingen gør det nemt at fi nde den detektor, der er gået i alarm

​Betjeningspanel med LCD skærm, tastatur og indbygget PROX læser, som benyttes til at styre anlægget.
Der følger et kontrol panel med som dog kan udvides med op til 20 kontrolpaneler.
Det muliggør styringen af alarmen ved hjælp af disse kontrolpaneler

PIr detektor med kamera
Detektoren bruges til at detektere menneskelige bevægelser inde i en bygning / rum og bekræfter en alarm med et billede. Kameraet tager billeder i farve ved en alarm. Hvert billede bliver taget dobbelt: det første i lav opløsning (320 × 240 pixel), det andet billede bliver taget i høj opløsning (640 × 480 pixel).
Kameraet er udstyret med fl ash, så det kan tage billeder i mørke. Billederne bliver gemt på det interne mikro SD kort og efterfølgende sendt se billederne ved at benytte F-link eller J-link (i hændelsesloggen er det muligt at se billederne).
Billederne vises i lav opløsning, hvis du ønsker at modtage dem i høj opløsning, kan du klikke på detaljer og så vil det andet billede i høj opløsning blive vist.
Billederne kan sendes fra centralen til en ekstern server, til bruger og til KC.

​Kontrolpanel der giver brugeren adgang til nemt at kunne styre:
– deltilkobling (deltilkoble, tilkoble, frakoble)

​Forbikobler med ProX læser og tastatur kan bruges til at aktivere en PG udgang og eller / starte indgangstid, eller styre et område. Aktivering af PG udgangen kan f.eks. bruges til at åbne en dør.
Tastaturet har optisk LED, som kan sættes op til at vise områdestatus, samt akustisk ved indgangstid og aktivering af en PG udgang.
Den røde LED indikerer at området er tilkoblet / aktiveret PG, den grønne LED indikerer, at området er frakoblet / deaktiveret PG.

Privatalarm

Azor mini alarm giver brugeren fuld komfort takket være en enkel trådløs installation og betjening. Tilkobling og frakobling af systemet udføres med en lille nøglering tildelt til den enkelte bruger, via fjernbetjening eller APP på telefonen. Alt du behøver for at komme i gang følger med i pakken. Ekstra detektorer kan tilføjes

Egenskaber for AZOR

– Intuitiv og enkel for slutbrugeren

– 10 trådløse detektorer (bevægelse, åbning af dør / vindue eller røg/varme)

– 10 registrerede brugere til alarm notifikationer og kontrol

– Tale og SMS rapportering til op til 10 telefonnumre

– Tale menu til enkel navigering i systemet, ved teleopkald til centralen

​Håndsender for tilkobling/frakobling af AZOR systemet samt aktivering af en panik alarm.

​En aktivering af magneten udløser en alarmsituation, øjeblikkelig eller forsinket.

PROX brik bruges til at identificere og godkende brugere.
Brikken kan nemt sættes i en nøglering.

​Tilgængelig hvor som helst..

Takket være den internetbaserede selvbetjening via JABLOTRON CLOUD, vil du være i stand til at styre din JABLOTRON alarm overalt fra din computer, smartphone samt tablets med intenetadgang.
Du får adgang til at styre den daglige brug af alarmen..

​PIR-Bevægelsesdetektor til AZOR systemet, er beregnet til at opfange bevægelser af mennesker i et overvåget område.

​Trådløs optisk røg-/varmedetektor Detektoren overfører trådløst signal til centralen, samtidig med at den indbyggede sirene advarer lokalt.