Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Om MF Security Solutions

Mf Security Solutions blev grundlagt tilbage i 2001, og vi har derfor mange års erfaring med at lave sikringsløsninger for virksomheder og private. Vores koncept er at tilbyde det mest banebrydende alarmsystem og videoovervågning til vores kunder. Vi tilbyder derfor også kun skræddersyede løsninger, der matcher vores kunders behov og ønsker – private som erhverv.

Vi benytter os kun af det sidste nye udstyr inden for elektronisk og mekanisk sikring – uanset om det gælder tyverialarmer, videoovervågning, adgangskontrol, tågesikring eller andet.

Vi stiller også gerne op med topprofessionelle vagter, hvis I har behov for sørge for, at sikkerheden er i top til et event eller arrangement.

Vi gør en dyd ud af at skabe og fastholde langsigtede kunderelationer, ved at tilbyde branchens førende kundeservice og ikke mindst avancerede sikkerhedsløsninger, der gavner vores kunder.

Mf Security Solutions er din kompetente og kvalitetsbevidste samarbejdspartner, som sikrer og beskytter dig og dine værdier.

​kvalitet og godservice

​Hvorfor vælge os?

Står du med en konkret opgave du har brug for hjælp til, eller ønsker du rådgivning og sparring?

Tyverialarm

Tyverialarm til dit hjem eller virksomhed.

Videoovervågning

Sikrer beskyttelse og ro i sindet.

Vagtarbejde

Sikkerhed af højeste prioritet.

SAMARBEJ​DE MELLEM MF SECURITY SOLUTIONS & MARKETENDERIET

I mere end 10 år har vi haft fornøjelsen af at arbejde sammen med MF Security omkring servicevagter til en stor del af vores firmaarrangementer på Marketenderiet. Uanset om det er Michael eller nogle af hans medarbejdere, så oplever vi altid et højt serviceniveau med høflige vagter med fingeren på pulsen.


THOMAS NIELSEN

Marketenderiet

Nordic Event Management

SAMARBEJDE MELLEM
​MF SECURITY SOLUTIONS

Da jeg tilbage i 2014 skulle finde den korrekte partner på video overvågning til Urban House, faldt valget på MF Security Solutions. Urban House er et stort hotel med plads til over 1000 gæster, så det var derfor vigtigt at finde en partner, der ikke kun udførte opgaven, men som også kunne vejlede og rådgive fra start til slut. MF har vist sig at være den perfekte samarbejdspartner for Urban House, der er altid hurtig respons på service og support og systemet bliver vedligeholdt helt perfekt. Kan klart anbefale MF til disse store opgaver i fremtiden – pris og service hænger virkelig godt sammen.


THOMAS BAGGER

Generel Manager Urban House

MF Security Solutions: Top sikkerhed siden 2001. Skræddersyede løsninger. Kundeorienteret service.

Har du spørgsmål?

Ring til os via +45 32 117 117 herunder eller send en mail til mail@mfsecurity.dk

Mf Security Solutions

CVR​: 25904087

Baldershøj 24 C st. 2635 Ishøj

Klik her for rutevejledning