Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tekniske installationer

Sikkerhedssystem efter dine behov

Hos MF Security Solutions har vi mange års erfaring i tekniske installationer. Vi er eksperter i at udføre enhver teknisk installation - uanset omfanget på opgaven. Vores fagfolk arbejder hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis i kvaliteten.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger inden for blandt andet:

Vi kan hjælpe med at tegne og projektere et sikkerhedssystem, der passer nøjagtigt til dine behov og ønsker. På den måde er du sikret den mest optimale løsning til hjemmet eller virksomheden. Hvad enten du er derhjemme, rundt om hjørnet eller et sted ude i verden, så ved du, at MF Security Solutions altid overvåger din ejendom.

Hold ubudne gæster væk fra din ejendom

​Et sikringssystem i dit hjem virker afskrækkende for indbrudstyve, hjemmerøvere og andre ubudne gæster. Med vores sikringsløsninger kan vi sørge for, at dine naboer, og ikke mindst myndighederne, straks vil få besked, hvis nogen prøver at bryde ind i dit hjem eller virksomhed.

Vores mål er, at du føler dig tryg og sikker i din ejendom. Derfor yder vi vores bedste, når vi står for dine tekniske installationer. Vi leverer tekniske installationer i højeste kvalitet, som du kan have glæde af i mange år frem.​

Få et uforpligtende tilbud på tekniske installationer

​Lad os hjælpe dig med dine tekniske installationer. Vores erfarne fagfolk står klar med professionel vejledning, så du rådgives til netop den løsning, der matcher din ejendom bedst. Vi garanterer altid at levere holdbare kvalitetsresultater, som du bliver glad og tilfreds med.

Du er velkommen til at kontakte os, og få et uforpligtende tilbud på dine tekniske installationer, som du ønsker vores hjælp til. Kontakt os på telefon 32 11 71 17, eller send en mail til mail@mfsecurity.dk. Vi glæder os til at høre fra dig. 

​kvalitet og godservice

​Hvorfor vælge os?

Står du med en konkret opgave du har brug for hjælp til, eller ønsker du rådgivning og sparring?

Tyverialarm

Tyverialarm til dit hjem eller virksomhed.

Videoovervågning

Sikrer beskyttelse og ro i sindet.

Vagtarbejde

Sikkerhed af højeste prioritet.

SAMARBEJ​DE MELLEM MF SECURITY SOLUTIONS & MARKETENDERIET

I mere end 10 år har vi haft fornøjelsen af at arbejde sammen med MF Security omkring servicevagter til en stor del af vores firmaarrangementer på Marketenderiet. Uanset om det er Michael eller nogle af hans medarbejdere, så oplever vi altid et højt serviceniveau med høflige vagter med fingeren på pulsen.


THOMAS NIELSEN

Marketenderiet

Nordic Event Management

SAMARBEJDE MELLEM
​MF SECURITY SOLUTIONS

Da jeg tilbage i 2014 skulle finde den korrekte partner på video overvågning til Urban House, faldt valget på MF Security Solutions. Urban House er et stort hotel med plads til over 1000 gæster, så det var derfor vigtigt at finde en partner, der ikke kun udførte opgaven, men som også kunne vejlede og rådgive fra start til slut. MF har vist sig at være den perfekte samarbejdspartner for Urban House, der er altid hurtig respons på service og support og systemet bliver vedligeholdt helt perfekt. Kan klart anbefale MF til disse store opgaver i fremtiden – pris og service hænger virkelig godt sammen.


THOMAS BAGGER

Generel Manager Urban House

MF Security Solutions: Top sikkerhed siden 2001. Skræddersyede løsninger. Kundeorienteret service.

Har du spørgsmål?

Ring til os via +45 32 117 117 herunder eller send en mail til mail@mfsecurity.dk

Mf Security Solutions

CVR​: 25904087

Baldershøj 24 C st. 2635 Ishøj

Klik her for rutevejledning