Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tyverialarm

​Skræddersyede løsninger på tyverisikring

En pålidelig tyverialarm med kamera til den private bolig eller virksomhedslokalerne er det første skridt mod at sikre dit hus/din ejendom mod indbrud, tyveri og hærværk. En tyverisikring angiver normalt åbning af en dør, et vindue eller opdager bevægelser via infrarøde bevægelsesdetektorer.

Hos MF Security Solutions arbejder vi med trådløse og trådfaste tyverialarmer med kamera – både små og store anlæg til konkurrencedygtige priser. Uanset om du ønsker en tyverialarm med kamera eller tyverialarm med abonnement, så er vi sikker på, at vi har den helt rigtige løsning til dig. Vi har hjulpet mange kunder med en tyverialarm i Ishøj, Vallensbæk, Taastrup samt resten af Nordsjælland.​

Tyverialarm med kamera til erhverv & private

Vores tyverialarm med kamera til private og erhverv udsender en høj akustisk sirene, når den opfanger ubudne gæster. Sirenen informerer om, at tyven er blevet opdaget, og det reducerer dermed den tid, vedkommende har til at kunne stjæle dine værdier eller beskadige dit hjem.

Om du er ude eller hjemme, er du sikker på, at vi altid overvåger din ejendom. Med vores overvågede tyverialarm, vil du øjeblikkeligt blive informeret om uregelmæssigheder på lokationen. Derefter har du mulighed for at få sendt en vagt ud til stedet – eller selv overtage den videre handling.

Vi kan sørge for at installere din tyverisikring hurtigt og effektivt, så du nemt kan komme videre med din dagligdag. Vi tilbyder vores hjemmealarm som leasing eller som eje. Vælger du at eje anlægget, er der stadig mulighed for at tilkøbe drift og vedligeholdelse

​kvalitet og godservice

​Hvorfor vælge os?

Står du med en konkret opgave du har brug for hjælp til, eller ønsker du rådgivning og sparring?

Tyverialarm

Tyverialarm til dit hjem eller virksomhed.

Videoovervågning

Sikrer beskyttelse og ro i sindet.

Vagtarbejde

Sikkerhed af højeste prioritet.

Få et skræddersyet tilbud i dag

Skal vores ekspert stå for montering af din tyverialarm med kamera? Vi er ISO 9001:2015-certificerede og forsikringsgodkendt af Forsikring & Pension. Vi er derfor det helt rette valg, hvis du skal bruge en privat tyverialarm. Ingen opgave er for svær eller omfattende for os. Vi hjælper også gerne med montering og installation af videoovervågning, adgangskontrol, brandalarmer og tågesikring

Med vores mange års erfaring i sikkerhedsbranchen, kan vi lave unikke løsninger på tyverialarm med kamera til private og erhverv i blandt andet byerne Ishøj, Taastrup og Brøndby.  Kontakt os på telefon 32 11 71 17, eller send en mail til mail@mfsecurity.dk.

Tag kontakt i dag

Vores alarmer & løsninger til erhverv​

​JA-100 er et revolutionerende trådløst system

er designet til at beskytte alle typer af installationer.

Velegnet til både privatboliger, butikker, kontorer, lagre, værksteder osv.​

​Pir-detektor 

designet til indendørs brug. Den aktiveres af menneskelig bevægelse (varmen fra kroppen).

Detektering kan optimeres med alternative linser JS-7904 korridor, JS 7906 kæledyr eller JS-7901 gardin. Immuniteten kan vælges til to niveauer, alarm memory funktionen er valgfri, indstillingen gør det nemt at finde den detektor, der er gået i alarm.

​Betjeningspanel med LCD skærm

tastatur og indbygget PROX læser, som benyttes til at styre anlægget.

Der følger et kontrolpanel med, som dog kan udvides med op til 20 kontrolpaneler. Det muliggør styringen af alarmen ved hjælp af disse kontrolpaneler.

​Pirdetektor med kamera

Detektoren bruges til at detektere menneskelige bevægelser inde i en bygning/rum og bekræfter en alarm med et billede. Kameraet tager billeder i farve, hvis alarmen går i gang. Hvert billede bliver taget dobbelt – det første i lav opløsning (320 × 240 pixel), det andet billede bliver taget i høj opløsning (640 × 480 pixel). Kameraet er udstyret med flash, så det kan tage billeder i mørke.

Alle billederne bliver gemt på det interne mikro SD-kort, og efterfølgende bliver de sendt via F- eller J-link (det er dog muligt at se billederne i hændelsesloggen).

Billederne kan sendes fra centralen til en ekstern server, til bruger og til KC.

​Kontrolpanel

Kontrolpanel, der giver brugeren adgang til nemt at kunne styre del-tilkobling.

​Forbikobler med ProX

Forbikobler med ProX læser og tastatur kan bruges til at aktivere en PG udgang og/eller starte indgangs-tid eller styre et område.

Aktivering af PG udgangen kan f.eks. bruges til at åbne en dør.

Tastaturet har optisk LED, som kan sættes op til at vise områdestatus, samt akustisk ved indgangs-tid og aktivering af en PG udgang. Den røde LED indikerer at området er tilkoblet/aktiveret PG, den grønne LED indikerer, at området er frakoblet/deaktiveret PG.

​Magnet system

​En aktivering af magneten, udløser en alarmsituation – øjeblikkelig eller forsinket.

​PROX brik

PROX brik bruges til at identificere og godkende brugere. Brikken kan nemt sættes i en nøglering.

​Tilgængelig hvor som helst.

Takket være den internetbaserede selvbetjening via ‘JABLOTRON CLOUD’, vil du være i stand til at styre din JABLOTRON alarm overalt fra din computer, smartphone samt tablets med adgang til internette.

Du får adgang til at styre den daglige brug af alarmen.

Trådløs optisk røg-/varmedetektor

Detektoren overfører trådløst signal til centralen samtidig med, at den indbyggede sirene advarer lokalt.

SAMARBEJ​DE MELLEM MF SECURITY SOLUTIONS & MARKETENDERIET

I mere end 10 år har vi haft fornøjelsen af at arbejde sammen med MF Security omkring servicevagter til en stor del af vores firmaarrangementer på Marketenderiet. Uanset om det er Michael eller nogle af hans medarbejdere, så oplever vi altid et højt serviceniveau med høflige vagter med fingeren på pulsen.


THOMAS NIELSEN

Marketenderiet

Nordic Event Management

SAMARBEJDE MELLEM
​MF SECURITY SOLUTIONS

Da jeg tilbage i 2014 skulle finde den korrekte partner på video overvågning til Urban House, faldt valget på MF Security Solutions. Urban House er et stort hotel med plads til over 1000 gæster, så det var derfor vigtigt at finde en partner, der ikke kun udførte opgaven, men som også kunne vejlede og rådgive fra start til slut. MF har vist sig at være den perfekte samarbejdspartner for Urban House, der er altid hurtig respons på service og support og systemet bliver vedligeholdt helt perfekt. Kan klart anbefale MF til disse store opgaver i fremtiden – pris og service hænger virkelig godt sammen.


THOMAS BAGGER

Generel Manager Urban House

MF Security Solutions: Top sikkerhed siden 2001. Skræddersyede løsninger. Kundeorienteret service.

Har du spørgsmål?

Ring til os via +45 32 117 117 herunder eller send en mail til mail@mfsecurity.dk

Mf Security Solutions

CVR​: 25904087

Baldershøj 24 C st. 2635 Ishøj

Klik her for rutevejledning