Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tågesikring

Skræm indbrudstyve og ubudne gæster væk

Hos MF Security har vi mange års erfaring inden for professionelle alarmsystemer. Vi tilbyder tågesikring, der sikrer din ejendom mod indbrudstyve og ubudne gæster. En tågekanon fylder et lokale eller bestemt område med røg inden for meget kort tid. Det kan skræmme indbrudstyve og ubudne gæster væk fra værdigenstande og varer.​

Protect tågekanon til hjem og virksomhed

MF Security Solutions er registreret forhandler af PROTECT Tågekanoner, der sikrer hjemmet, virksomheden og forretningen mod unødvendig skade.

Det afgørende ved tågesikring er, at en tågekanon – i modsætning til andre sikringsformer – afskærer tyven fra at se noget på bare ganske få sekunder, og når tyven ikke kan se, kan han ikke stjæle. Samtidig skader tågen hverken mennesker, tøj eller textiler. Tågen kan derfor bruges både i hjemmet, i carporten/garagen eller i virksomheden.

Den største fordel ved at vælge tågesikring er, at sikkerhedstågen har en øjeblikkelig effekt på tyvens adfærd. En tyv har umiddelbart kun brug for 2-8 minutter til at begå et indbrud. Derfor kan man nemt afskære tyven fra alle ens værdigenstande med denne løsning.

​Hvilke fordele har tågesikring?

  • Tyven mister sansen for orientering
  • Tågen stopper tyven på få sekunder
  • Hærværk og rambuktyveri gøres væsentligt vanskeligere, når man ikke kan se noget
  • Reducerer evt. tab, da tyven ingenting kan se
  • Nogle forsikringsselskaber nedsætter præmien – eller undlader at smide dig på porten – når du installerer tågesikring
  • Anbefales af politiet og forsikringsselskaber

SKAL VI INSTALLERE TÅGESIKRING HOS DIG?

Hvis vi skal installere en eller flere tågekanoner, så tag fat i os med det samme. Vi tilbyder professionel rådgivning, så du vejledes til den helt rigtige løsning for din ejendom. Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud allerede i dag. Vi monterer og installerer tågesikring, brandalarmer, adgangskontrol, videoovervågning og andre tyverialarmer i blandt andet byerne Ishøj, Taastrup og Brøndby. Kontakt os på telefon 32 11 71 17, eller send en mail til mail@mfsecurity.dk.

​kvalitet og godservice

​Hvorfor vælge os?

Står du med en konkret opgave du har brug for hjælp til, eller ønsker du rådgivning og sparring?

Tyverialarm

Tyverialarm til dit hjem eller virksomhed.

Videoovervågning

Sikrer beskyttelse og ro i sindet.

Vagtarbejde

Sikkerhed af højeste prioritet.

SAMARBEJ​DE MELLEM MF SECURITY SOLUTIONS & MARKETENDERIET

I mere end 10 år har vi haft fornøjelsen af at arbejde sammen med MF Security omkring servicevagter til en stor del af vores firmaarrangementer på Marketenderiet. Uanset om det er Michael eller nogle af hans medarbejdere, så oplever vi altid et højt serviceniveau med høflige vagter med fingeren på pulsen.


THOMAS NIELSEN

Marketenderiet

Nordic Event Management

SAMARBEJDE MELLEM
​MF SECURITY SOLUTIONS

Da jeg tilbage i 2014 skulle finde den korrekte partner på video overvågning til Urban House, faldt valget på MF Security Solutions. Urban House er et stort hotel med plads til over 1000 gæster, så det var derfor vigtigt at finde en partner, der ikke kun udførte opgaven, men som også kunne vejlede og rådgive fra start til slut. MF har vist sig at være den perfekte samarbejdspartner for Urban House, der er altid hurtig respons på service og support og systemet bliver vedligeholdt helt perfekt. Kan klart anbefale MF til disse store opgaver i fremtiden – pris og service hænger virkelig godt sammen.


THOMAS BAGGER

Generel Manager Urban House

MF Security Solutions: Top sikkerhed siden 2001. Skræddersyede løsninger. Kundeorienteret service.

Har du spørgsmål?

Ring til os via +45 32 117 117 herunder eller send en mail til mail@mfsecurity.dk

Mf Security Solutions

CVR​: 25904087

Baldershøj 24 C st. 2635 Ishøj

Klik her for rutevejledning