Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Adgangskontrol

Vi skaber sikkerhed og tryghed i din ejendom

Har jeres virksomhed brug for et nemmere og mere tilgængeligt døråbningssystem? Hos MF Security Solutions tilbyder vi elektronisk adgangskontrol, så I kan sige farvel til det store nøglebundt og de dyre regninger, hvis en medarbejder smider sin nøgle væk. Med vores adgangskontrol, får I alle nøglebrikker, der nemt kan deaktiveres, hvis brikken bliver stjålet eller forsvinder. I kan derfor også nemt oprette nye nøglebrikker til nye medarbejdere, eller til den, hvis nøglen er blevet deaktiveret

Hvilke fordele har elektronisk adgangskontrol?

  • ​Elektroniske nøgler er svære at kopiere
  • En elektronisk brugerdatabase betyder, at du aldrig behøver at skifte låsene på nogen af dine døre
  • Du kan give adgang til flere døre med det samme nøglekort
  • Brug dit adgangskontrol-system til at indstille bruger-niveau og adgangsrettigheder. Administrer dørene som enkelte medarbejdere kan få adgang til og det antal gange, de kan få adgang til dem
  • Adgangskontrol er hurtigere og bedre end traditionelle låse og nøgleadgang – slut med de store nøglebundter

Nem sikring af følsomme områder

Vores adgangskontrolsystem går meget længere end blot låsning og adgang til bestemte døre. Adgangskontrollen giver mulighed for at sikre følsomme områder og samle de oplysninger, du har brug for i en software log. Dermed er det nemmere og hurtigere at se medarbejdernes bevægelse i virksomheden.

Adgangskontrol med nøglebrikker er et smart værktøj, der siger farvel til dyre nøglesystemer og store regninger ved bortkomne nøgler.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Har I spørgsmål til vores adgangskontrolsystem? Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vi skræddersyr et uforpligtende tilbud på adgangskontrol, der matcher jeres behov og ønsker. Vores mål er at I føler jer trygge og sikre i jeres ejendom. Vi monterer og installerer adgangskontrol i blandt andet byerne Ishøj, Taastrup og Brøndby. Vi hjælpe også gerne med andre tyverialarmer, brandalarmer, tågesikring eller videoovervågning. Kontakt os på telefon 32 11 71 17, eller send en mail til mail@mfsecurity.dk.

​kvalitet og godservice

​Hvorfor vælge os?

Står du med en konkret opgave du har brug for hjælp til, eller ønsker du rådgivning og sparring?

Tyverialarm

Tyverialarm til dit hjem eller virksomhed.

Videoovervågning

Sikrer beskyttelse og ro i sindet.

Vagtarbejde

Sikkerhed af højeste prioritet.

SAMARBEJ​DE MELLEM MF SECURITY SOLUTIONS & MARKETENDERIET

I mere end 10 år har vi haft fornøjelsen af at arbejde sammen med MF Security omkring servicevagter til en stor del af vores firmaarrangementer på Marketenderiet. Uanset om det er Michael eller nogle af hans medarbejdere, så oplever vi altid et højt serviceniveau med høflige vagter med fingeren på pulsen.


THOMAS NIELSEN

Marketenderiet

Nordic Event Management

SAMARBEJDE MELLEM
​MF SECURITY SOLUTIONS

Da jeg tilbage i 2014 skulle finde den korrekte partner på video overvågning til Urban House, faldt valget på MF Security Solutions. Urban House er et stort hotel med plads til over 1000 gæster, så det var derfor vigtigt at finde en partner, der ikke kun udførte opgaven, men som også kunne vejlede og rådgive fra start til slut. MF har vist sig at være den perfekte samarbejdspartner for Urban House, der er altid hurtig respons på service og support og systemet bliver vedligeholdt helt perfekt. Kan klart anbefale MF til disse store opgaver i fremtiden – pris og service hænger virkelig godt sammen.


THOMAS BAGGER

Generel Manager Urban House

MF Security Solutions: Top sikkerhed siden 2001. Skræddersyede løsninger. Kundeorienteret service.

Har du spørgsmål?

Ring til os via +45 32 117 117 herunder eller send en mail til mail@mfsecurity.dk

Mf Security Solutions

CVR​: 25904087

Baldershøj 24 C st. 2635 Ishøj

Klik her for rutevejledning