Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Brandalarm

Få sikret din ejendom

Har jeres virksomhed eller private bolig brug for en brandalarm?

Hos MF Security Solutions forhandler vi ABA-anlæg, der er en automatisk brandalarm, og ikke mindst det mest effektive brandalarmering. At det er en automatisk brandalarm betyder, at anlægget automatisk giver alarmafgivelse til brandvæsenet, hvis detektorerne påvirkes af røg. Et varslingsanlæg vil derefter starte en automatisk sirene, så medarbejderne i virksomheden eller du og din familie kan blive evakueret.

Det er vigtigt for os, at du bliver glad og tilfreds med din brandalarm. Vi sørger for at skræddersy en løsning til din ejendom, så vi sikrer optimal sikkerhed og tryghed. Når vi skal installere et ABA-anlæg, så skal det altid udføres efter aftale med den pågældende kommunes brandvæsen.

Flere fordele ved en brandalarm fra ABA

En af fordelene ved et ABA-anlæg er, at dem i bygningen eller i huset bliver advaret allerede ved brandens begyndelse. Samtidig bliver der hurtigt tilkaldt særligt uddannet personale, der kan være med til at begrænse branden, og så bliver der naturligvis tilkaldt brand- og redningsselskab. Eftersom både brand- og redningsselskaber bliver tilkaldt med det samme, så kan omfanget af brandskaderne også ofte reduceres. Det medfører endvidere typisk en lavere forsikringspræmie.

Systemet kan samtidig nemt aktivere andre sikringssystemer, der måtte være i bygningen. Det kan være varslingsanlæg, brandventilationsanlæg og slukningsanlæg. Med ABA opdager man hurtigere branden, og dermed nedsættes risikoen også for personskader og værdiskader. Når du vælger en brandalarm fra MF Security, kan det være med til at redde liv. 

​Få et uforpligtende tilbud på brandalarm

Er I interesseret i et ABA-brandanlæg til virksomheden eller hjemmet, så tag endelig fat i os. Vi rådgiver til den helt rigtige løsning for jeres ejendom, så det matcher jeres unikke behov og ønsker. Det er vores mål, at I modtager en løsning, der skaber sikkerhed og tryghed. Vi monterer og installerer brandalarmer, videoovervågning, tyverialarmer, adgangskontrol og tågesikring i blandt andet byerne Ishøj, Taastrup og Brøndby. Kontakt os på telefon 32 11 71 17, eller send en mail til mail@mfsecurity.dk.

​kvalitet og godservice

​Hvorfor vælge os?

Står du med en konkret opgave du har brug for hjælp til, eller ønsker du rådgivning og sparring?

Tyverialarm

Tyverialarm til dit hjem eller virksomhed.

Videoovervågning

Sikrer beskyttelse og ro i sindet.

Vagtarbejde

Sikkerhed af højeste prioritet.

SAMARBEJ​DE MELLEM MF SECURITY SOLUTIONS & MARKETENDERIET

I mere end 10 år har vi haft fornøjelsen af at arbejde sammen med MF Security omkring servicevagter til en stor del af vores firmaarrangementer på Marketenderiet. Uanset om det er Michael eller nogle af hans medarbejdere, så oplever vi altid et højt serviceniveau med høflige vagter med fingeren på pulsen.


THOMAS NIELSEN

Marketenderiet

Nordic Event Management

SAMARBEJDE MELLEM
​MF SECURITY SOLUTIONS

Da jeg tilbage i 2014 skulle finde den korrekte partner på video overvågning til Urban House, faldt valget på MF Security Solutions. Urban House er et stort hotel med plads til over 1000 gæster, så det var derfor vigtigt at finde en partner, der ikke kun udførte opgaven, men som også kunne vejlede og rådgive fra start til slut. MF har vist sig at være den perfekte samarbejdspartner for Urban House, der er altid hurtig respons på service og support og systemet bliver vedligeholdt helt perfekt. Kan klart anbefale MF til disse store opgaver i fremtiden – pris og service hænger virkelig godt sammen.


THOMAS BAGGER

Generel Manager Urban House

MF Security Solutions: Top sikkerhed siden 2001. Skræddersyede løsninger. Kundeorienteret service.

Har du spørgsmål?

Ring til os via +45 32 117 117 herunder eller send en mail til mail@mfsecurity.dk

Mf Security Solutions

CVR​: 25904087

Baldershøj 24 C st. 2635 Ishøj

Klik her for rutevejledning