Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Videoovervågning

​Eksperter i professionel videoovervågning

Har I brug for videoovervågning til din ejendom? Med udendørs videoovervågning er I et skridt nærmere komplet sikkerhed i og omkring jeres virksomhed. Et synligt overvågningskamera kan være med til at mindske risikoen for hærværk og indbrud – både for erhverv og private. Vi tilbyder montering og installation af videoovervågning i blandt andet områderne Ishøj, Taastrup, Vallensbæk og resten af Nordsjælland.

Bedste skræddersyede løsninger

Vi ved, at trådløs overvågning har udviklet sig i en eksplosiv fart. Vi sørger derfor for altid at have de bedste løsninger til rådighed. Digital Video Recorder (DVR) er ikke længere den dyreste investering, der findes. I dag er DVR meget nemmere at betjene med en LCD-monitor og mus – eller via en direkte forbindelse over LAN internt netværk.

En DVR antages at kunne have op til 30 dages optagelser gemt på den interne harddisk. Den har mulighed for at blive tilsluttet netværksforbindelse, der giver brugeren mulighed for at få adgang til optagelserne overalt via nettet.

Udendørs videoovervågning

Udendørs videoovervågning gør det nemt for jer at observere alle valgte områder og lokationer. Sådan kan I effektivt observere vaner, medarbejdere og kunder for at få den mest produktive, og ikke mindst effektive, måde at arbejde på. Det kan også være med til at forbedre jeres forbrugeres oplevelse.

En stor fordel ved udendørs videoovervågning er muligheden for at kunne vurdere optagelserne. Derved kan man identificere eventuelle risici, problemområder, minimere tab af varebeholdninger, sikre mod hærværk og beskytte medarbejdere og kunder mod vold.

​kvalitet og godservice

​Hvorfor vælge os?

Står du med en konkret opgave du har brug for hjælp til, eller ønsker du rådgivning og sparring?

Tyverialarm

Tyverialarm til dit hjem eller virksomhed.

Videoovervågning

Sikrer beskyttelse og ro i sindet.

Vagtarbejde

Sikkerhed af højeste prioritet.

Få et tilbud allerede i dag

Hos MF Security Solutions skræddersyr vi en udendørs videoovervågning til at opfylde jeres individuelle forretningsmæssige behov. Vi kan tilbyde leasingaftaler – og ved køb er det også muligt at tilkøbe drift og vedligeholdelse.


Hos os kan I få udført udendørs videoovervågning til en god pris. Vi kan tilbyde skræddersyede løsninger til konkurrencedygtige priser. Selvom den endelig regning afhænger af den enkelte opgave, så kan I stole på, at det bliver en fair pris, som alle kan være med på. Vi monterer og installerer videoovervågning, adgangskontrol, brandalarmer, tyverialarmer og tågesikring i blandt andet byerne Ishøj, Taastrup og Brøndby. Kontakt os på telefon 32 11 71 17, eller send en mail til mail@mfsecurity.dk.

SAMARBEJ​DE MELLEM MF SECURITY SOLUTIONS & MARKETENDERIET

I mere end 10 år har vi haft fornøjelsen af at arbejde sammen med MF Security omkring servicevagter til en stor del af vores firmaarrangementer på Marketenderiet. Uanset om det er Michael eller nogle af hans medarbejdere, så oplever vi altid et højt serviceniveau med høflige vagter med fingeren på pulsen.


THOMAS NIELSEN

Marketenderiet

Nordic Event Management

SAMARBEJDE MELLEM
​MF SECURITY SOLUTIONS

Da jeg tilbage i 2014 skulle finde den korrekte partner på video overvågning til Urban House, faldt valget på MF Security Solutions. Urban House er et stort hotel med plads til over 1000 gæster, så det var derfor vigtigt at finde en partner, der ikke kun udførte opgaven, men som også kunne vejlede og rådgive fra start til slut. MF har vist sig at være den perfekte samarbejdspartner for Urban House, der er altid hurtig respons på service og support og systemet bliver vedligeholdt helt perfekt. Kan klart anbefale MF til disse store opgaver i fremtiden – pris og service hænger virkelig godt sammen.


THOMAS BAGGER

Generel Manager Urban House

MF Security Solutions: Top sikkerhed siden 2001. Skræddersyede løsninger. Kundeorienteret service.

Har du spørgsmål?

Ring til os via +45 32 117 117 herunder eller send en mail til mail@mfsecurity.dk

Mf Security Solutions

CVR​: 25904087

Baldershøj 24 C st. 2635 Ishøj

Klik her for rutevejledning