Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Serviceaftale

MF Security Solutions tilbyder flere slags serviceaftaler, for at sikre at dit sikkerhedsanlæg altid fungerer korrekt.​ Med en serviceaftale står vi derfor for al drift og vedligeholdelse af tyverialarmer, videoovervågning, adgangskontrol mm. – ved problemer, kan du derfor altid ringe til os. Uanset hvor længe du har haft vores løsning.

Vi har en vagttjeneste, der sørger for, at din nedetid ved et eventuelt driftsstop/fejl minimeres, og at dit alarmanlæg mm. altid kører med sin højeste effektivitet.

Leaser du en sikringsløsning hos os, så er der en form for serviceaftale inkluderet, der dækker særlige ting. Vælger du at købe eksempelvis tyverialarm eller videoovervågning, så kan der tilkøbes en serviceaftale.

Denne kan tilkøbes inden for 90 dage af det oprindelige køb.

​kvalitet og godservice

​Hvorfor vælge os?

Står du med en konkret opgave du har brug for hjælp til, eller ønsker du rådgivning og sparring?

Tyverialarm

Tyverialarm til dit hjem eller virksomhed.

Videoovervågning

Sikrer beskyttelse og ro i sindet.

Vagtarbejde

Sikkerhed af højeste prioritet.

SAMARBEJ​DE MELLEM MF SECURITY SOLUTIONS & MARKETENDERIET

I mere end 10 år har vi haft fornøjelsen af at arbejde sammen med MF Security omkring servicevagter til en stor del af vores firmaarrangementer på Marketenderiet. Uanset om det er Michael eller nogle af hans medarbejdere, så oplever vi altid et højt serviceniveau med høflige vagter med fingeren på pulsen.


THOMAS NIELSEN

Marketenderiet

Nordic Event Management

SAMARBEJDE MELLEM
​MF SECURITY SOLUTIONS

Da jeg tilbage i 2014 skulle finde den korrekte partner på video overvågning til Urban House, faldt valget på MF Security Solutions. Urban House er et stort hotel med plads til over 1000 gæster, så det var derfor vigtigt at finde en partner, der ikke kun udførte opgaven, men som også kunne vejlede og rådgive fra start til slut. MF har vist sig at være den perfekte samarbejdspartner for Urban House, der er altid hurtig respons på service og support og systemet bliver vedligeholdt helt perfekt. Kan klart anbefale MF til disse store opgaver i fremtiden – pris og service hænger virkelig godt sammen.


THOMAS BAGGER

Generel Manager Urban House

MF Security Solutions: Top sikkerhed siden 2001. Skræddersyede løsninger. Kundeorienteret service.

Har du spørgsmål?

Ring til os via +45 32 117 117 herunder eller send en mail til mail@mfsecurity.dk

Mf Security Solutions

CVR​: 25904087

Baldershøj 24 C st. 2635 Ishøj

Klik her for rutevejledning