Tågesikring – til private & erhverv

En tågekanon fylder et lokale eller bestemt område med røg inden for meget kort tid. Det kan skræmme indbrudstyve og ubudne gæster væk fra værdigenstande og varer.

PROTECT tågekanon til hjem og virksomhed

MF Security Solutions er registreret forhandler af PROTECT Tågekanoner, der sikrer hjemmet, virksomheden og forretningen mod unødvendig skade.

Det afgørende ved tågesikring er, at en tågekanon – i modsætning til andre sikringsformer – afskærer tyven fra at se noget på bare ganske få sekunder, og når tyven ikke kan se, kan han ikke stjæle! Samtidig skader tågen hverken mennesker, tøj eller textiler. Tågen kan derfor bruges både i hjemmet, i carporten/garagen eller i virksomheden.

Den største fordel ved at vælge tågesikring er, at sikkerhedstågen har en øjeblikkelig effekt på tyvens adfærd. En tyv har umiddelbart kun brug for 2-8 minutter til at begå et indbrud. Derfor kan man nemt afskære tyven fra alle ens værdigenstande med denne løsning.

Konkrete fordele ved tågesikring:

  • ​Tyven mister sansen for orientering
  • Tågen stopper tyven på få sekunder
  • Hærværk og rambuktyveri gøres væsentligt vanskeligere, når man ikke kan se noget
  • Reducerer evt. tab, da tyven ingenting kan se
  • Nogle forsikringsselskaber nedsætter præmien – eller undlader at smide dig på porten – når du installerer tågesikring
  • Anbefales af politiet og forsikringsselskaber

Skal vi installere tågesikring hos dig?

Hvis vi skal installere en eller flere tågekanoner, så tag fat i os med det samme. Så finder vi en løsning, der matcher jeres behov på bedste vis.

Ring til os
Skriv til os