Videoovervågning

​Et skridt til at give mere sikkerhed i og omkring din virksomhed er, at tilføje et komplet videoovervågningssystem. Videoovervågning har hjulpet mange, som har været plaget af hærværk og indbrud.

Videoovervågningssystemer har udviklet sig i eksplosiv fart. Digital Video Recorder (DVR) er ikke længere den dyreste investering. I dag er DVR meget nemmere at betjene med en LCD monitor og en mus eller direkte over LAN internt netværk.

En DVR dimensioneres typisk til at have op til 30 dages optagelser gemt på en intern harddisk. DVR`er har mulighed for at tilsluttes netværksforbindelse, der giver brugeren mulighed for at få adgang til optagelserne overalt via internettet.

En stor fordel ved videoovervågning er muligheden for at vurdere optagelserne. Derved kan man identificere eventuelle risici, problemområder, minimere tab af varebeholdninger, sikre mod hærværk og beskytte medarbejdere og kunder mod vold.

Videoovervågning giver dig også mulighed for effektivt at styre din virksomhed. Du kan observere alle vaner, medarbejdere og kunder for at maksimere produktiviteten og forbedre forbrugernes oplevelse.

​MF Security Solutions skræddersyer videoovervågningssystemer til at opfylde dine individuelle forretningsmæssige behov. Installationen af et videoovervågningssystem kan gøres hurtigt og effektivt med lille eller ingen effekt på din daglige forretning. MF Security Solutions kan tilbyde leasing aftaler i forbindelse med overvågningsanlæg. Disse pakker tilbyder en overkommelig løsning for virksomheder af alle størrelser.​