Videoovervågning

Med et komplet videoovervågningssystem, er du et skridt nærmere komplet sikkerhed i og omkring din virksomhed. Et synligt videokamera kan være med til at mindske risikoen for hærværk og indbrud – både i virksomheder men også i private hjem.

DVR – ikke længere den dyreste løsning

MF Security Solutions ved, at videoovervågningssystemer har udviklet sig i en eksplosiv fart. Vi sørger derfor for altid at have de bedste løsninger til rådighed. Digital Video Recorder (DVR) er ikke længere den dyreste investering, der findes. Og i dag er DVR meget nemmere at betjene med en LCD monitor og mus, eller via en direkte forbindelse over LAN internt netværk.

En DVR antages at kunne have op til 30 dages optagelser gemt på den interne harddisk. Den har mulighed for at blive tilsluttet netværksforbindelse, der giver brugeren mulighed for at få adgang til optagelserne overalt via nettet.

En stor fordel ved videoovervågning er muligheden for at kunne vurdere optagelserne. Derved kan man identificere eventuelle risici, problemområder, minimere tab af varebeholdninger, sikre mod hærværk og beskytte medarbejdere og kunder mod vold.

Hold øje med lokaler & områder

Videoovervågning gør det nemt for dig at observere alle valgte områder og lokationer. Sådan kan du effektivt observere vaner, medarbejdere og kunder for at få den mest produktive og ikke mindst effektive måde at arbejde på. Det kan også være med at til forbedre dine forbrugeres oplevelse.

​MF Security Solutions skræddersyer videoovervågningssystemer til at opfylde dine individuelle forretningsmæssige behov. Vi kan tilbyde leasing aftaler, og ved køb er det også muligt at tilkøbe drift og vedligeholdelse.

Kontakt os

Har du nogen spørgsmål til vores videoovervågningssystemer? Så tøv ikke med at kontakte os.

Ring til os
Skriv til os