Om MF Security Solutions

Mf Security Solutions blev grundlagt tilbage i 2001, og vi har derfor mange års erfaring med at lave sikringsløsninger for virksomheder og private. Vores koncept er at tilbyde det mest banebrydende alarmsystem og videoovervågning til vores kunder. Vi tilbyder derfor også kun skræddersyede løsninger, der matcher vores kunders behov og ønsker – private som erhverv.

Vi benytter os kun af det sidste nye udstyr inden for elektronisk og mekanisk sikring – uanset om det gælder tyverialarmer, videoovervågning, adgangskontrol, tågesikring eller andet.

Vi stiller også gerne op med topprofessionelle vagter, hvis I har behov for sørge for, at sikkerheden er i top til et event eller arrangement.

Vi gør en dyd ud af at skabe og fastholde langsigtede kunderelationer, ved at tilbyde branchens førende kundeservice og ikke mindst avancerede sikkerhedsløsninger, der gavner vores kunder.

Mf Security Solutions er din kompetente og kvalitetsbevidste samarbejdspartner, som sikrer og beskytter dig og dine værdier.

Kontakt os