Brandalarmer

Har jeres virksomhed eller private bolig brug for en brandalarm?

MF Security Solutions forhandler ABA-anlæg, der er et automatisk brandalarm-anlæg, og ikke mindst det mest effektive brandalarmering. At det er et automatisk brandalarm-anlæg betyder, at anlægget automatisk giver alarmafgivelse til brandvæsenet, hvis detektorerne påvirkes af røg. Et varslingsanlæg vil derefter starte en automatisk sirene, så medarbejderne i virksomheden, eller du og din familie kan blive evakueret.

Når vi skal installere et ABA-anlæg, så skal det altid udføres efter aftale med den pågældende kommunes brandvæsen.

Flere fordele ved ABA

En af fordelene ved et ABA-anlæg er, at dem i bygningen eller i huset bliver advaret allerede ved brandens begyndelse. Samtidig bliver der hurtigt tilkaldt særligt uddannet personale, der kan være med til at begrænse branden, og så bliver der naturligvis tilkaldt brand- og redningsselskab.

Eftersom både brand- og redningsselskab bliver tilkaldt med det samme, så kan omfanget af brandskaderne også ofte reduceres. Det medfører endvidere typisk en lavere forsikringspræmie.

Systemet kan samtidig nemt aktivere andre sikringssystemer, der måtte være i bygningen. Det kan være varslingsanlæg, brandventilationsanlæg og slukningsanlæg. Med ABA opdager man hurtigere branden, og dermed nedsættes risikoen også for personskader, værdiskader og i værste fald død.

Kontakt os

Er I interesseret i et ABA-brandanlæg til virksomheden eller hjemmet, så tag endelig fat i os. Vi besvarer gerne på spørgsmål vedrørende anlægget, og hvordan vi kan hjælpe jer.

Ring til os
Skriv til os