Adgangskontrol

Har jeres virksomhed brug for et nemmere og mere tilgængeligt døråbningssystem?

MF Security Solutions tilbyder elektronisk adgangskontrol, så I kan sige farvel til det store nøglebundt og de dyre regninger, hvis en medarbejder smider sin nøgle væk. Med vores elektroniske døråbningssystem, får I alle nøglebrikker, der nemt kan deaktiveres, hvis brikken bliver stjålet eller forsvinder. I kan defor også nemt oprette nye nøglebrikker til nye medarbejdere, eller til den, hvis nøgle er blevet deaktiveret.

5 fordele ved elektronisk adgangskontrol

  1. ​Elektroniske nøgler er svære at kopiere
  2. En elektronisk brugerdatabase betyder, at du aldrig behøver at skifte låsene på nogen af dine døre
  3. Du kan give adgang til flere døre med det samme nøglekort
  4. Brug dit adgangskontrol-system til at indstille bruger-niveau og adgangsrettigheder. Administrer dørene som enkelte medarbejdere kan få adgang til og det antal gange, de kan få adgang til dem
  5. Adgangskontrol er hurtigere og bedre end traditionelle låse og nøgleadgang – slut med de store nøglebundter

Nem sikring af følsomme områder

Vores adgangskontrolsystem går meget længere end blot låsning og adgang til bestemte døre. Adgangskontrollen giver mulighed for at sikre følsomme områder og samle de oplysinger, du har brug for i en software log. Derved er det nemmere og hurtigere at se medarbejdernes bevægelse i virksomheden.

Adgangskontrol med nøglebrikker er et smart værktøj, der siger farvel til dyre nøglesystemer og store regninger ved bortkomne nøgler.

Kontakt os

Har I spørgsmål eller ønsker I at høre mere om vores adgangskontrolsystem? Så tøv ikke med at kontakte os.

Ring til os
Skriv til os